Hotel & Apartmaji VITRANC ***

Aktivnosti

Poletna ponudba

Ponudba aktivnih poletnih počitnic je  pestra in daje številne možnosti, kot so: pohodništvo in planinarjenje,kolesarjenje,jahanje, vadbišče za golf, tenis igrišča, poletno sankanje, Kekčeva dežela za otroke, jezero Jasna, pokriti bazeni, organizirano terensko kolesarjenje “fun bike park” … Za kolesarjenje in rolanje je urejena asfaltirana pot, ki je speljana po naravi in poteka od vasi Mojstrana, pa vse do bolpeških jezer v italiji. Za bolj zahtevne kolesarje je zanimiva gorska cesta čez prelaz Vršič. Dolina Trente in Bovec, ki ležita na drugi strani prelaza ponujata številne vodne rekreacije, kot so rafting, vožnja s kajaki in kanuji ter vedno popularnejši adrenalinski šport – kanjoning.

Zimska ponudba

Ponudba aktivnih zimskih počitnic je  pestra in daje številne možnosti, kot so: alpsko smučanje (tudi nočno), tek na smučeh po urejenih progah, sankanje (nočno z baklami), drsanje, plavanje v bazenih, savne … Hotel stoji v bližini svetovno znanega smučarskega centra Kranjska Gora, kjer si je možno ogledati številne zimske prireditve. Iz apartmajev in nekaterih sob je čudovit pogled na smučišče – vitranško strmino, kjer je vsako leto tradicionalni svetovni Pokal Vitranc v alpskem smučanju. V Planici(2km) pa pokal Planica – svetovni pokal v smučarskih skokih. Za naše obiskovalce so to nepozabna doživetja.

V kletnih prostorih depandanse je urejena finska savna s tuši in prostorom za počitek. Najbolj je obiskana v zimskih mesecih, ko se gostje želijo v popoldanskem ali večernem času sprostiti po aktivnem smučanju ali  drugih rekreativnih dejavnostih. Na željo gostov postrežemo tudi z osvežilnimi napitki in tako je sproščanje še prijetnejše. Savna je namenjena le hotelskim gostom.

Hotel Vitranc ***
Podkoren 94
SI-4280
Kranjska Gora
SLOVENIJA

info@vitranc.si

tel. 386 4 5809-520
mob. 386 31 413-285

Booking

  1. (required)
  2. (valid email required)
  3. (required)
  4. (required)
  5. (required)
  6. Captcha
 

cforms contact form by delicious:days

3-days SNOW PACKAGE
Package includes:
2 x Accomodation in Double Room with Breakfast
1 x Dinner for two people
1 x Slovenian Dinner for two people
2 x Use of Sauna for two people (2 hours)
2 x 3-Hour ticket for swimming pool in Hotel Larix
Night walking tour with torches (min. 6 persons)
Welcome gift
Free renting of sled
30 % Discount on skiing ticket
Free use of WI-FI
Free Parking
Reservation and INFO: info@vitranc.si
Price: 219€
Additional payment for two nights:
+ 20 % of discount for max. 4 skiing tickets
(Enclose invoice, the discount will be deducted from the package price)
• Extra person – 69 €
• Children up to 15 years – 49 €
• Skiing ticket and extra tickets for swimming pool are excluded